Egyéb kategóriaOtthon vagy búvóhelyen? Fókuszban a biztonság.

2023.01.25.by buvohelymost

A hűtlenség sokkal inkább jelen van a mindennapokban, mint azt sokan hinnénk. Talán nem is gondolod, de könnyen lehet, hogy a szomszéd visszafogott feleség titokban egy másik férfival találkozhat. Mindenki ismer olyan sztorikat, amelyek vagy igazak, vagy nem, de a hűtlenség tényét mindenképpen felvetik. Nem zörög a haraszt…- szokták mondani, de ez nem jelenti, hogy az első pletykát azonnal készpénznek vegyük.

 

Külső viszony vagy egyalkalmas kalandok?

Nyugodtan elfelejthetjük azt, hogy kizárólag a férfi a gonosz hűtlen, aki nem bírja a nadrágban tartani a szerszámot. Napjainkban a hűtlenség egészen más kereteket öltött, mint egykor. Bár mindig is jelen volt a társadalmakban, de manapság minden korábbinál egyszerűbb partnert találni akár csak egyetlen alkalomra is. Egy bizonyos kor felett azonban a hűtlen számára inkább lényeges az, hogy egy bizonyos személlyel töltse azokat a tiltott perceket, melyeket mindenképpen titokban tartana.

 

Otthoni kockázatok

Vannak, akik bevállalják, hogy a hitvesi ágyban teszik magukévá a harmadikat, de sokan tartanak ennek veszélyességétől. Ha csak nem garantáltan kiszámolható a másik munkarendje, akkor bizony igen kellemetlen meglepetés sülhet ki a dologból. Nem véletlen, hogy sokan olyan külső helyszínt keresnek, ahol nem kell ilyesmitől tartani.

 

Ajzószer a hitvesi ágyban csinálni?

A tapasztalatok azt mutatják, hogy vannak, akik kifejezetten kerülnék azt a helyzetet, hogy a hitvesi ágyban hancúrozzanak az asszonykával vagy a férfival. Persze ennek az ellenkezője is igaz, és sokakat ez tüzel fel igazán. S hogy miért? Mert megvan benne az a bűnös bujaság, ami totál felpörgeti az embert. Persze mindannyian tudjuk, hogy a hűtlenség nem helyes, de a hormonok játéka és az ösztönök sokszor bizony erősebbek az erkölcsnél.

 

Toporzékoló feleség? Felejtsd el!

Felmerül azonban a kérdés, hogy mégis hol hozható össze a titkos találka? A diszkréció kiemelt jelentőséggel bír, ezt pedig egy hotelben aligha kaphatja meg az ember, pláne, ha csak néhány óra erejéig maradna. Ilyenkor érdemes a búvóhelyekre gondolni, melyek városszerte megtalálhatóak. Otthonos hangulatú apartmanok közül választhatsz, de a prémium színvonalú belső enteriőrrel rendelkezők sem ritkák. Nem csak a kedvező árak és az óraalapú elszámolás szól mellettük, hanem a maximális diszkréció is. Elfelejtheted a csöngető postást, a suliból korábban hazaérkező gyerkőcöket, a váratlanul érkező rokont vagy legrosszabb esetben a toporzékolva berontó feleséget, férjet. Ezek mindenképpen kerülendő szituációk. Miként egy megcsalás tényét talán még megbocsátja a partner, de ha tetten ér, az a kép bizony örökre beleég a retinájába, és biztos a válás.

Persze felmerül a kérdés, hogy ha ennyire kockázatos lehet a félrelépés, akkor miért ragaszkodnak mégis olyan sokan hozzá. Vagy miért nem döntenek a szingli lét mellett? A gyerekek, a közösen kialakított egzisztencia és az évek sokak számára elegendő indoknak számítanak a továbbra is működtetett házasság mellett, még akkor is, ha az korántsem ég már a korábbi hőfokon.

 

Túl az erkölcsön

Amennyiben búvóhely mellett döntenél partnereddel, akkor igyekezz időben foglalni, hiszen a titkos randikuckók nagy népszerűségnek örvendenek a hozzátok hasonló párok körében. Az igényesen kialakított, maximálisan higiénikus környezetben végre egymásnak eshettek, és elfelejthetitek mindazokat a negatívumokat, amelyeket a hétköznapokban kénytelenek vagytok a munka vagy a család kapcsán megélni. S hogy mennyire erkölcsös dolog ez?  Ha már benne vagy egy ilyen viszonyban, valószínűleg rég túltetted magad ezen a kérdésen.