Egyéb kategóriaMi alapján válassz búvóhelyet?

2023.01.30.by buvohelymost

Titkos kapcsolatot tartasz fenn? Fontosnak tartod, hogy a hosszú távú működőképesség érdekében titokban is maradjanak a találkák? A nagy lebukások rendszerint az óvatlanul előhagyott telefon, vagy a nyitva felejtett email fiók kapcsán történnek meg. Ha ezeket a hibákat kiiktatod, akkor nincs más dolgod, mint a megfelelő helyszínre szervezni a találkákat. Persze az otthon kényelme lenne a leginkább megfelelő, de ha jobban belegondolsz, kevés csúfabb lebukás létezik annál, mintha az asszony, vagy a pasi in flagranti talál egy másikkal. Cikkünkben annak igyekszünk utánajárni, hogy mi alapján válassz igazán diszkrét búvóhelyet, ugyanis ma már ilyenek is léteznek!

  1. A hotel nem búvóhely!

Sokan elsőként a szállodákra gondolnak, melyek minden városban megtalálhatóak, Budapesten pedig minden korábbinál szélesebb választék áll rendelkezésre. Nem árt azonban tudni, hogy ha csak néhány órára maradnál kedveseddel, akkor bizony kellemetlen helyzetek is születhetnek ebből. Ugyan a szállodai alkalmazottak a nagyobb helyeken már hozzá vannak szokva a rövidtávon maradó vendégekhez, de egy kisvárosban, vagy egy kisebb garni szállóban talán nem annyira elterjedt az, hogy egy pár nem marad éjszakára. Ilyenkor garantáltan számíthattok majd partnereddel érdekes tekintetekre, az aznapi pletykatéma pedig tuti megvan a személyzet számára. Sajnos mindebből rosszul is kijöhetsz, ha összefutsz egy ismerőssel, aki számára bizonyára elgondolkodtató lesz, mit keresel egy hotelben egy ismeretlen nővel vagy férfival. A külső viszony fenntartásakor elsődleges a biztonság, így a hotelek helyett válaszd inkább az erre a célra ideális búvóhelyek valamelyikét.

  1. Ha nem mindegy az ár

A hotelek mellőzése gyakran az ár miatt is lényeges lehet. Miért fizetnél ki egy-két óra tartózkodásra akár 30-40 ezer forintot, ha ez ennek töredékéből is kihozható, és a minőséget sem kell feláldozni a korrekt árak oltárán? Hiába van ott a szállodákban a vonzó wellness részleg, a háromfogásos vacsora lehetősége, ha partnereddel valami egész másért keresitek a négy fal közötti diszkrét környezetet. A szállodákban gyakran hiányzó diszkréciót maximálisan megkaphatod akkor, ha a búvóhelyek egyikét választod. Persze itt is maradhatsz tovább, de fontos, hogy előre egyeztesd az időpontot.

  1. Egy óra vagy hosszabb idő?

Mindössze egy órát tudtok a napból az élvezeteknek szentelni? A házasságon kívül fenntartott viszony esetében a találkák megszervezésének gyakran időbeli korlátai is vannak. Különösen így van ez azoknak esetében, akiknek párja pontosan számon tartja, mikor végez a munkával a férj, vagy mikorra kell hazaérnie a feleségnek, és figyel arra, valóban arra járt-e, amerre mondta. Mégis igaz a mondás, miszerint aki meg akarja csalni párját, az fog rá időt szakítani. A búvóhelyekben az is jó, hogy akár egy óra erejéig is igénybe vehetitek, így a gyors egymásra találás találkozhat az oly fontos diszkrécióval.

  1. Luxusélményhez luxus körülmények

Igazán meg akarod adni a színvonalat a rég várt találkozónak? Könnyen lehet, hogy az élet csak ritkán engedi, hogy összejöjjetek, akkor viszont lepedőszaggató élményre vágysz. A búvóhelyek között luxus színvonalú lakások is várják azokat, akik számára nem mindegy, milyen belső enteriőr fogadja őket. Luxus élményhez luxus körülmények dukálnak.

  1. Fontos a távolság?

A búvóhelyek ma már nem csak a fővárosban érhetőek el, hanem vidéki városainkban is. Ha azonban Budapesten keresgélsz, akkor a választáskor fontos szempont lehet a távolság. Nem mindegy, mennyi idő alatt érsz oda a munkából, belefér-e a dolog egy hosszúra nyúlt ebédidőbe, vagy milyen diszkréten közelíthető meg a parkoló, hogy még csak véletlenül se fuss ismerősbe. A minden korábbinál szélesebb búvóhely kínálatban garantáltan rátalálhatsz kedveseddel a mindkettőtök számára ideálisra.